Jag fick reda på idag att en elev blir utvisad i dagarna. På knagglig svenska försökte hen förklara varför nio månader i Sverige blev allt. Det känns rent ut sagt förjävligt.  Troligen ser jag aldrig den här eleven mer. Det finns ingenting jag kan göra mer än att förvissa mig om att hen har mitt mobilnummer om jag någonsin kan vara till hjälp.

Jag vänjer mig aldrig och vill aldrig göra det.

Läs också:


3 kommentarer

Johanna · 28 augusti, 2012 kl. 22:35

Åh fy! Jag var med om samma sak förra onsdagen. Två av mina elever blev utvisade under sommaren och jag är väldigt ledsen över det. Det är så himla tråkigt.

MalinC · 29 augusti, 2012 kl. 20:23

Usch! Obehagligt och sorgligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.