Ja, nu tänker jag skryta lite om min kära dotter som har den här bloggen tillsammans med mig! Linda är en fantastisk tjej som man känner sig stolt över hela tiden! Hon har ett jobb som hon engagerar sig i och där hon ger järnet varje dag! Hon har en familj med två killar på 6 och 7 år plus en man som också är mycket engagerad. Hon läser utöver detta böcker med en kapacitet som jag bara kan drömma om och hon har en underbar förmåga att formulera sina tankar till ord! Det är inte utan att jag undrar hur det blev så! Visst har böcker varit viktiga i vår familj och vi har alltid haft böcker hemma och hon har sett sin mamma läsa och njuta av böcker. Sedan hon var riktigt liten läste vi böcker för henne, det var Totteböcker och Emmaböcker som var mest populara plus Inger och Lasse Sandbergs böcker om Lilla Anna. Vi köpte böcker och lånade på biblioteket och hon älskade det! Detta är ju inget unikt, det är väl så de flesta barn möter litteraturen men det inspirerade henne tydligen mycket. Idag har Linda förutom denna skolblogg också en bokblogg där hon skriver intressanta inlägg om de böcker hon läst och det är många det!!! Nu är det så att hon är nominerad till bästa bokblogg. Hennes blogg Enligt O är en av 3 bloggar som rör vuxenböcker som är i final!! Om ni inte läst bloggen tidigare så gör det!!  www.enligto.se

Tycker du liksom väldigt många andra att den är värd din röst så följ följande länk:

http://www.formabooks.se/Bocker/Forma-Books-Blog-Award/Rosta/

 

Läs också:

  • No Related Posts

Britt-Marie

Jag heter Britt-Marie - mamma till Linda. Jag har snart jobbat 42 år som lärare i åk 1 - 3 och jag tycker fortfarande att det är världens bästa jobb! Detta trots att vårt arbete förändrats så enormt under dessa åren. Hur lyckas man då hålla entusiasmen levande??? Ja, det är ganska enkelt om man är fortsatt nyfiken och vågar ta till sig nya rön - att ständigt söka kunskap är också viktigt! Drivkraften får man från de fantastiska elever och föräldrar som man mött under årens lopp. Jag har detta läsår en trea - det är för övrigt den 14:de trean jag mött under mina år som lärare!! Att få vara med i Lindas blogg blir ytterligare ett lyft! Hoppas jag kan bistå med något som kan kan vara till glädje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.